«Джигіт»
Найкраща франшиза 2024 року в сфері громадського харчування за версією InVenture
трендовий
сегмент ринку
їжа для всіх! Основні інгредієнти - м'ясо, овочі, пряні трави і горіхи
Щорічно зростає попит Частка сегмента fast-casual на ресторанному ринку збільшилася з 1,5% з кінця 2021 року до 5% в 2022 на ресторани швидкого обслуговування з високим стандартом приготування їжі.
Тому ми пропонуємо:
Ресторан грузинської кухні «Джигіт» в форматі
Fast casual - це щось середнє між фаст фудом і рестораном середнього цінового сегмента.
В такому закладі гість може смачно поїсти і випити в приємній, ненав'язливій атмосфері
за невеликі гроші
на фуд-корті ТРЦ
Doner Kebab
новий формат!
(з літнім майданчиком на теплий період)
«Take away»
Завдяки 10 річному досвіду роботи в сфері HoReCaСферапослуг гостинності та громадського харчування ми знаємо як при оптимальних вкладеннях запустити успішний ресторан
Затребуваність
Готуємо популярні
грузинські страви -
для кожного гостя
Справжні грузинські хачапурі, хінкалі, сациві, лобіо від
шеф-кухаря грузина Знайти допоможемо
Подаємо страви всього
за 10-15 хвилин, навіть м'ясо!
Використовуємо технології
і обладнання, які дозволяють прискорити приготування і поліпшити якість готових страв
без підсилювачів смаку
Встановлюємо доступні ціни, які не обмежують аудиторію
Серед наших гостей люди з різним рівнем доходу - і мільйонери,
і студенти
Залучаємо аудиторію
протягом усього дня
Завдяки широкому вибору страв
в меню до нас приходять на сніданок, обід і вечерю
Можливості
збільшення виручки
«Джигіт» - місце, де можна провести будь-який захід
+ 25% виручки за місяць
У наших ресторанах площею від 100 м² проводиться
від 5 до 10 заходів на місяць на 20-40 осіб
Стильні трендові інтер'єри, смачна ресторанна їжа,
високий рівень сервісу і доступні ціни - саме за це нас обирають тисячі людей і компаній, коли потрібно приємно провести час і смачно поїсти, відзначити важливу подію, організувати корпоратив або ділову зустріч
Широкий асортимент алкоголю
Більше 30% каси за деньПослуги кейтерингу
і доставки їжі на замовлення
Дізнайтеся більше про принципи роботи
ресторану в форматі
Отримайте презентацію франшизи
з розрахунком вартості та окупності вкладень
Заробляйте
5000€-15000€
в місяць і окупіть вкладенняменше ніж за рік
15000€
не межа
Ваші показники можуть бути набагато вище, якщо ресторан буде знаходитися в Києві, Варшаві, Берліні та інших великих містах.
Ви також можете відкрити 2 або 3 ресторани та кратно збільшити свій дохід
Отримайте детальну презентацію
з ключовими фінансовими показниками франшизи «Джигіт»
На відміну від франшиз з моно продуктом (піца, сендвічі, суші, круасани тощо), наше повноцінне меню, що включає широкий спектр алкоголю (грузинське вино, чача, коньяки), дозволяє проводити дні народження і корпоративи, а також встановлювати літні майданчики на теплий період, що в декілька разів збільшує ваш прибуток
Атмосферне місце,
куди хочеться
повертатися
знову і знову
Повна відповідність грузинському наповненню - від дизайну інтер'єру та смачних страв до кавказької гостинності
За якістю страв змагаємося з топовими ресторанами
Шеф-кухарі - виключно грузини
з багаторічним досвідом роботи Шеф-кухар обов'язково повинен бути носієм культури. Грузинська кухня набагато складніша в своєму різноманітті, ніж це може здатися на перший погляд. Візьмемо, наприклад, прянощі. Мало їх підібрати
і приправити в потрібній кількості, необхідно розбиратися у всій палітрі смаків тієї чи іншої
спеції в залежності від регіону виробництва. «Піймати» такі нюанси і зробити смак страви досконалим зможе тільки людина, яку з дитинства вчили в цьому розбиратися. Вам не потрібно шукати собі шеф-кухаря - для
ресторанів партнерів ми підбираємо їх самі. приєднуйся до нашої мережі дізнайся, як стати нашим партнером
Спеції прямо з Грузії
Ніяких напівфабрикатів -
готуємо для кожного гостя!
Наші нагороди
За високу якість страв нас рекомендують
Відстежуємо сучасні тенденції для більшого охоплення аудиторії
Вкладення менше
ніж в піцерію
Реально! Ми перевірили - відкриття точки з залом відомого
бренду піцерії обходиться в 2,5 рази дорожче
Ми не вимагаємо купувати конкретне обладнання у того чи іншого постачальника, в тому числі у нас
Ми даємо перелік постачальників з вигідними цінами - ви самі купуєте
в безкоштовне користування
Партнери вільні
у виборі будівельних бригад, оздоблювальних матеріалів і меблів
Ми надамо проект дизайну інтер'єру, виходячи з концепції мережі
Ми за те, щоб кожен новий ресторан «Джигіт» мав якусь індивідуальність
в дизайні інтер'єру. Але робимо ми це не за рахунок дорогого ремонту, а за рахунок окремих автентичних елементів декору, які не потребують великих витрат.
Валентин Голишенко
засновник міжнародної мережі ресторанів «Джигіт»
Перші гості через 30 днів!
З нашого досвіду місяць-півтора цілком достатньо, щоб
пройти всі етапи запуску ресторану
Етапи запуску
Календарний місяць
Укладення договору
Оплата паушального внеску
Пошук і затвердження приміщення
Оформлення дозвільної
документації
Узгодження дизайну інтер'єру
і технічного проєкту
Ремонт і закупівля обладнання
Пошук і найм персоналу Ми допомагаємо з пошуком
і підбором команди
кухарів з шеф-кухарем
Святковий запуск
Підтримка на всіх етапах запуску ресторану і ведення бізнесу
з високою прохідністю
який зробить: дизайн-макет, ремонт, організує постачання, установку і настройку всього необхідного обладнання. Ваш ресторан буде повністю готовий до запуску
і формуємо порядок цін
Для вас ми «запакували» весь наш досвід
в прості і зрозумілі інструкції
Покрокова інструкція реєстрації діяльності
Включаючи відкриття
рахунку в банку
Отримання ліцензії
на торгівлю алкоголем
Рекомендації по підбору приміщення
В залежності від обраного
формату ресторану
Керівництво по пошуку
і організації роботи персоналу
Включаючи скрипти спілкування
з гостями для підвищення середнього
чека і рівня сервісу
Меню з технологічними картами
Плюс наш шеф-кухар
проведе майстер-клас
по приготування страв
Десятки інших інструкцій
і покрокових алгоритмів
Отримайте презентацію і дізнайтеся детальніше про процес запуску ресторану
Підтримку у відкритті ресторану і швидкий запуск підтверджують наші партнери
Неважливо, чи є у вас досвід в сфері HoReCaСфера послуг гостинності та громадського харчування або в іншому бізнесі
Франшиза «Джигіт» підходить:
Підприємцям-франчайзі інших мереж харчування
для розширення горизонтів бізнесу і як джерело додаткового доходу
Підприємцям
які розчарувалися в поточному бізнесі і шукають гідні варіанти нового
Власникам закладів харчування
які в пошуку способів підвищення ефективності діяльності закладу через невисокі фінансових показники
Пропонуємо ребрендинг закладу під нашу концепцію
Найманим працівникам підприємств
тим, хто замислюється про власний бізнес, але через відсутність досвіду відкладає «початок» на якісь кращі часи
Тим, хто шукає собі цікаве прибуткове заняття
щоб спробувати себе в бізнесі і ні від кого фінансово не залежати
Тим, хто мріяв почати
власний бізнес
Гарантуємо
повне повернення вкладень
Якщо з будь-якої причини ви приймете рішення не займатися даним бізнесом, ми допоможемо продати ваш ресторан і повернути 100-150% інвестованих коштів. На практиці готовий ресторанний бізнес продається добре
Формула успіху - смачні страви, національний колорит і налагоджені
«від і до» процеси
Відкривати ресторан або кафе і просто смачно готувати сьогодні недостатньо. Гості хочуть щось більше, ніж страви - вони приходять за атмосферою, якісним сервісом, приємним і цікавим інтер'єром, де їм затишно перебувати.
Щоб організувати таке місце - не потрібно надприродних зусиль і мільйонних витрат.
«Джигіт» розвінчав міф про те, що грузинська кухня - це дорогий ресторан. Нам вдалося успішно поєднати самобутню грузинську кухню з швидким якісним сервісом і доступними цінами.
Тому в наші заклади є черга - попит перевищує пропозицію :)
Я розумію, що вибір бізнесу - це дуже важливий і відповідальний крок, в ході якого виникає багато питань. Можете поставити їх мені. Напишіть контактний телефон - менеджер нашої компанії зв'яжеться з вами і призначить дату і час зустрічі
Часті запитання
Як ви оцінюєте місце розташування і приміщення?
Оцінюємо наживо та дистанційно - по онлайн-картам, фото і відео матеріалам.
З нашого досвіду цього достатньо.
Скільки чоловік персоналу необхідно? Які це посади? Скільки потрібно кухарів?
Кількість персоналу залежить від формату ресторану
Ресторан на фуд-корті ТРЦ:
- 3 кухаря
- 2 посудомийниці
- 2 бармен-касира
- 2 офіціанта
- 1 адміністратор або керуючий
- 1 бухгалтер (на аутсорсі)
Ресторан 100 м2 з літнім майданчиком
- 3 кухаря
- 2 посудомийниці
- 2 бармен-касира
- 2 офіціанта
- 1 адміністратор або керуючий
- 1 бухгалтер (на аутсорсі)
Ресторан формату «Take away»
- 3 кухаря
- 2 касира
- 1 адміністратор або керуючий
- 1 бухгалтер (на аутсорсі)
- 1 прибиральниця
Грузинський Doner Kebab
- 2 кухаря
- 2 бармен-касира
- 1 бухгалтер (на аутсорсі)
Lounge Bar 150 м² кальянна преміум класу з грузинською кухнею
- 4 кухаря
- 2 посудомийниці
- 2 бармен-касира
- 6 офіціантів
- 2 кальянщика
- 1 керуючий
- 1 бухгалтер (на аутсорсі)
Чи може змінюватися роздрібна вартість страв у меню в залежності від регіону?
Так. Ціни встановлюються виходячи з аналізу конкурентного середовища, купівельної здібності і показника виконання плану по націнці
Скільки у вас франшизних об'єктів?
На вересень 2022 року у нас 10 партнерів: в Києві, Одесі, Кривому Розі, Полтаві, Сумах і в інших містах. І вже скоро готуються до запуску нові франшизні об'єкти!
Чи є у вас досвід роботи в «малих» містах?
Так, в Полтаві всього 258 000 населення. Дякуючи нашій концепції всі наші реалізовані проекти прибуткові, незважаючи на кількість жителів в місті.
Ми приймаємо рішення про старт проекту після оцінки конкурентного середовища та купівельної спроможності
Чи є в меню страви для дітей?
Спеціального дитячого меню немає. Але в меню є страви, які діти із задоволенням їдять.
Наприклад хачапурі з сиром діти низивають сирної піцою :-) І багато наших інших страв можна давати дітям, так як грузинська кухня вважається здоровою і корисною для практично всіх вікових груп
Відповімо на будь-які ваші питання
Зв'яжіться з нами в будь-якому з каналів, ми
онлайн +38 067 4600004+49 174 7605542
в наші ресторани
Режим роботи: пн-пт, з 11:00 до 23:00 Україна, м. Одесса, Грецька площа, 3/4,
ТЦ "Галерея Афіна"
Режим роботи: пн-пт, з 10:00 до 23:00 Респ. Татарстан, м Альметьєвськ,
вул. Леніна, 100, ТРЦ «Панорама»
Режим роботи: пн-пт, з 10:00 до 23:00 Україна, м Полтава, вул. Соборності, 30Б
Режим роботи: пн-пт, з 10:00 до 23:00 Україна, м Кривий Ріг, вул. Єсеніна, 2
Режим роботи: пн-пт, з 11:00 до 23:00 Україна, м Київ, Оболонський проспект, 21Б,
ТРЦ «DreamTown 2»
Режим роботи: пн-пт, з 10:00 до 22:00
Для формування пакету франшизи дайте відповіді на 4 простих питання
Дякуємо за відповіді!
Заповніть, будь ласка, форму, щоб обговорити умови придбання франшизи
Щоб ресторан гарантовано приносив прибуток, ми відкриваємо їх
в містах з населенням від 100 000 чоловік