Міжнародна мережа грузинських ресторанів
На ринку з 2015 року
ПРАЦЮЄМО В УКРАЇНІ ТА В ЄВРОПІ
Передзвоніть мені

Франшиза «Джигіт»

№1

Найкраща франшиза 2024 року в сфері громадського харчування за версією InVenture

Отримуй прибуток 5000€-15000€ в місяць *
ставши власником франшизи
у своєму місті!
Без досвіду в бізнесі, з гарантованим
поверненням вкладень через 8-12 місяців
Отримати презентацію * Середній дохід на місяць згідно з даними звітності партнерів

«Джигіт»

№1

Найкраща франшиза 2024 року в сфері громадського харчування за версією InVenture

sorry

Отримайте презентацію франшизи
з розрахунком вартості та окупності вкладень

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних та погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
трендовый сегмент рынка

трендовий
сегмент ринку

Простые и понятные грузинские блюда
Прості і зрозумілі грузинські страви з яскравим смаком - те, що подобається мільйонам людей
Простые и понятные грузинские блюда
Здорова і корисна їжа -
їжа для всіх! Основні інгредієнти - м'ясо, овочі, пряні трави і горіхи
Простые и понятные грузинские блюда
Простота приготування страв Грузинські страви досить просто готуються - власнику ресторану не потрібно закуповувати дороге устаткування
Простые и понятные грузинские блюда
Популярність поза часом Грузинської кухні не торкнувся спад популярності, як деяких інших національних кухонь. Зараз її люблять так само, як і 10, і 30 років тому

Щорічно зростає попит Частка сегмента fast-casual на ресторанному ринку збільшилася з 1,5% з кінця 2021 року до 5% в 2022 на ресторани швидкого обслуговування з високим стандартом приготування їжі.
Тому ми пропонуємо:

Ресторан грузинської кухні «Джигіт» в форматі

fast casual

Fast casual - це щось середнє між фаст фудом і рестораном середнього цінового сегмента.

В такому закладі гість може смачно поїсти і випити в приємній, ненав'язливій атмосфері
за невеликі гроші

Ресторан грузинской кухни Джигит

Причини для відкриття

Вартість

circ_u

Вкладення у відкриття франшизи «Джигіт» складають
від 28000€ до 80000€ в залежності від формату

Ви самі обираєте відповідний вам формат

Корнер на фуд-корте ТРЦ
Ресторан
на фуд-корті ТРЦ
30 м²
Кулинарный остров в супермаркете с show-kitchen
Грузинський
Doner Kebab
новий формат!
від 10 м²
Ресторан
Ресторан
100 м² з літнім майданчиком на теплий період
Ресторан
Lounge Bar
150 м² кальянна преміум класу з грузинською кухнею
(з літнім майданчиком на теплий період)
Корнер на фуд-корте ТРЦ
Ресторан формату
«Take away»
40 м²

Завдяки 10 річному досвіду роботи в сфері HoReCaСферапослуг гостинності та громадського харчування ми знаємо як при оптимальних вкладеннях запустити успішний ресторан

Затребуваність

Настоящие грузинские хачапури

Готуємо популярні
грузинські страви -
для кожного гостя

Справжні грузинські хачапурі, хінкалі, сациві, лобіо від
шеф-кухаря грузина question Знайти допоможемо

блюда всего за 10-15 минут

Подаємо страви всього
за 10-15 хвилин, навіть м'ясо!

Використовуємо технології
і обладнання, які дозволяють прискорити приготування і поліпшити якість готових страв
без підсилювачів смаку

доступные цены

Встановлюємо доступні ціни, які не обмежують аудиторію

Серед наших гостей люди з різним рівнем доходу - і мільйонери,
і студенти

Середній чек 8€
аудитория

Залучаємо аудиторію
протягом усього дня

Завдяки широкому вибору страв
в меню до нас приходять на сніданок, обід і вечерю

Можливості
збільшення виручки

«Джигіт» - місце, де можна провести будь-який захід

+ 25% виручки за місяць

У наших ресторанах площею від 100 м² проводиться
від 5 до 10 заходів на місяць на 20-40 осіб

Стильні трендові інтер'єри, смачна ресторанна їжа,
високий рівень сервісу і доступні ціни - саме за це нас обирають тисячі людей і компаній, коли потрібно приємно провести час і смачно поїсти, відзначити важливу подію, організувати корпоратив або ділову зустріч

Джигит ресторан
широкий асортимент алкоголя

Широкий асортимент алкоголю

Більше 30% каси за день
доставка

Послуги кейтерингу
і доставки їжі на замовлення

Дізнайтеся більше про принципи роботи
ресторану в форматі

Оставить заявку

Отримайте презентацію франшизи
з розрахунком вартості та окупності вкладень

Заробляйте
5000€-15000€

в місяць і окупіть вкладення
менше ніж за рік

Ресторан «Джигіт»
на фуд-корті в ТРЦ

(населення міста
2,9 мільйона чоловік)
4850€ Середньомісячний прибуток
8€ Середній чек
19,11 % у місяць Зростання прибутку в перший рік
график прибыли

Ресторан «Джигіт»

100 м² з літнім майданчиком
(населення міста 286 649
чоловік)
8570€ Середньомісячний прибуток
10€ Середній чек
16,27 % у місяць Зростання прибутку в перший рік
график прибыли
Список ресторанов Джигит

15000€
не межа

Ваші показники можуть бути набагато вище, якщо ресторан буде знаходитися в Києві, Варшаві, Берліні та інших великих містах.

Ви також можете відкрити 2 або 3 ресторани та кратно збільшити свій дохід

Список ресторанов Джигит

Отримайте детальну презентацію

з ключовими фінансовими показниками франшизи «Джигіт»

Залиште свої контактні дані і
отримайте презентацію з розрахунком прибутку і окупності

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних та погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Ви отримаєте прибуткову бізнес-модель популярного ресторану

На відміну від франшиз з моно продуктом (піца, сендвічі, суші, круасани тощо), наше повноцінне меню, що включає широкий спектр алкоголю (грузинське вино, чача, коньяки), дозволяє проводити дні народження і корпоративи, а також встановлювати літні майданчики на теплий період, що в декілька разів збільшує ваш прибуток

Концепт ресторанов Джигит

Атмосферне місце,
куди хочеться
повертатися
знову і знову

Повна відповідність грузинському наповненню - від дизайну інтер'єру та смачних страв до кавказької гостинності

За якістю страв змагаємося з топовими ресторанами

Концепт ресторанов Джигит

Шеф-кухарі - виключно грузини
з багаторічним досвідом роботи Концепт ресторанов Джигит Шеф-кухар обов'язково повинен бути носієм культури. Грузинська кухня набагато складніша в своєму різноманітті, ніж це може здатися на перший погляд. Візьмемо, наприклад, прянощі. Мало їх підібрати
і приправити в потрібній кількості, необхідно розбиратися у всій палітрі смаків тієї чи іншої
спеції в залежності від регіону виробництва.
«Піймати» такі нюанси і зробити смак страви досконалим зможе тільки людина, яку з дитинства вчили в цьому розбиратися. Вам не потрібно шукати собі шеф-кухаря - для
ресторанів партнерів ми підбираємо їх самі.
приєднуйся до нашої мережі дізнайся, як стати нашим партнером

Концепт ресторанов Джигит

Спеції прямо з Грузії

Концепт ресторанов Джигит

Ніяких напівфабрикатів -
готуємо для кожного гостя!

Не відходимо від правила навіть при наявності черг
Концепт ресторанов Джигит

Наші нагороди

Restaurant Guru

За високу якість страв нас рекомендують

Sluurpy

Отримайте презентацію франшизи «Джигіт»

з розрахунком інвестицій і прибутку

Чому наші витрати менше

Вкладення менше
ніж в піцерію

Реально! Ми перевірили - відкриття точки з залом відомого
бренду піцерії обходиться в 2,5 рази дорожче

- 1 -
Оборудование

Ми не вимагаємо купувати конкретне обладнання у того чи іншого постачальника, в тому числі у нас

Ми даємо перелік постачальників з вигідними цінами - ви самі купуєте

Плюс частина наших постачальників пропонують морозильні камери, холодильники і меблі для літніх майданчиків
в безкоштовне користування
- 2 -
Оборудование

Партнери вільні
у виборі будівельних бригад, оздоблювальних матеріалів і меблів

Ми надамо проект дизайну інтер'єру, виходячи з концепції мережі

Ми за те, щоб кожен новий ресторан «Джигіт» мав якусь індивідуальність
в дизайні інтер'єру. Але робимо ми це не за рахунок дорогого ремонту, а за рахунок окремих автентичних елементів декору, які не потребують великих витрат.

Валентин Голышенко

Валентин Голишенко

засновник міжнародної мережі ресторанів «Джигіт»

Перші гості через 30 днів!

З нашого досвіду місяць-півтора цілком достатньо, щоб
пройти всі етапи запуску ресторану

Етапи запуску

Календарний місяць

- 1 -

Укладення договору
Оплата паушального внеску

- 2 -

Пошук і затвердження приміщення

- 3 -

Оформлення дозвільної
документації

- 4 -

Узгодження дизайну інтер'єру
і технічного проєкту

- 5 -

Ремонт і закупівля обладнання

- 6 -

Пошук і найм персоналу Поиск и найм персонала Ми допомагаємо з пошуком
і підбором команди
кухарів з шеф-кухарем

- 7 -

Святковий запуск

Підтримка на всіх етапах запуску ресторану і ведення бізнесу

локация
Разом підберемо локацію
з високою прохідністю
дизайн-проект
Надамо підрядника,
який зробить: дизайн-макет, ремонт, організує постачання, установку і настройку всього необхідного обладнання. Ваш ресторан буде повністю готовий до запуску
сетевые скидки
Надамо список постачальників, що поставляють товар з урахуванням мережевих знижок
конкуренты
Проаналізуємо конкурентів
і формуємо порядок цін
персонал
Допоможемо з пошуком ключових позицій персоналу
специи
Дамо контакти партнерів, що доставляють спеції з Грузії
экспертный анализ
Проведемо експертний аналіз показників роботи при зниженні виручки і запропонуємо антикризові заходи
экспертный анализ
Кожному франчайзі ми надаємо персонального менеджера, який оперативно проконсультує з усіх питань ведення бізнесу

Для вас ми «запакували» весь наш досвід
в прості і зрозумілі інструкції

Пошаговая инструкция

Покрокова інструкція реєстрації діяльності

Включаючи відкриття
рахунку в банку

Получение лицензии

Отримання ліцензії
на торгівлю алкоголем

подбор помещения

Рекомендації по підбору приміщення

В залежності від обраного
формату ресторану

Руководство по поиску

Керівництво по пошуку
і організації роботи персоналу

Включаючи скрипти спілкування
з гостями для підвищення середнього
чека і рівня сервісу

Меню с технологическими картами

Меню з технологічними картами

Плюс наш шеф-кухар
проведе майстер-клас

по приготування страв

Меню с технологическими картами

Десятки інших інструкцій
і покрокових алгоритмів

Отримайте презентацію і дізнайтеся детальніше про процес запуску ресторану

наши партнеры

Підтримку у відкритті ресторану і швидкий запуск підтверджують наші партнери

1/ 2
Отзыв Виталий, Одесса
Віталий м. Одесса

«По франшизі працюю з червня 2019 року. При виборі франшизи було 3 варіанти, але тільки Валентин зміг максимально повно і вичерпно відповісти на всі питання, які мене цікавили. Потім був місяць запуску, під час якого мій менеджер буквально «розжовував» всю інформацію по процесах - завдяки цьому ми відкрилися вчасно і відразу стали популярним місцем у місті. Приблизно через 11 місяців я вже окупив свої вкладення

Отзыв Дониер, г.Альметьвск
Доніер м. Альметьєвськ

Маючи досвід підприємництва, хотілося розвиватися далі. Довго планував відкрити своє кафе, але завжди щось зупиняло, тому що якщо немає відповідної освіти і досвіду в даній сфері діяльності, дуже складно зрозуміти як все організувати. Франшиза якраз вирішувала всі ці питання. Вибрали «Джигіт». Подали заявку, дізналися всі подробиці і уклали договір. Завдяки потужній підтримці менеджера вдалося запуститися точно в запланований термін. Зараз наші фактичні результати значно вищі запланованих цифр у бізнес плані!

Неважливо, чи є у вас досвід в сфері HoReCaСфера послуг гостинності та громадського харчування або в іншому бізнесі

Франшиза «Джигіт» підходить:

- 1 -

Підприємцям-франчайзі інших мереж харчування

для розширення горизонтів бізнесу і як джерело додаткового доходу

- 2 -

Підприємцям

які розчарувалися в поточному бізнесі і шукають гідні варіанти нового

- 3 -

Власникам закладів харчування

які в пошуку способів підвищення ефективності діяльності закладу через невисокі фінансових показники

Пропонуємо ребрендинг закладу під нашу концепцію

- 4 -

Найманим працівникам підприємств

тим, хто замислюється про власний бізнес, але через відсутність досвіду відкладає «початок» на якісь кращі часи

- 5 -

Тим, хто шукає собі цікаве прибуткове заняття

щоб спробувати себе в бізнесі і ні від кого фінансово не залежати

- 6 -

Тим, хто мріяв почати
власний бізнес

Гарантуємо

повне повернення вкладень

Якщо з будь-якої причини ви приймете рішення не займатися даним бізнесом, ми допоможемо продати ваш ресторан і повернути 100-150% інвестованих коштів. На практиці готовий ресторанний бізнес продається добре

Формула успіху - смачні страви, національний колорит і налагоджені
«від і до» процеси

Відкривати ресторан або кафе і просто смачно готувати сьогодні недостатньо. Гості хочуть щось більше, ніж страви - вони приходять за атмосферою, якісним сервісом, приємним і цікавим інтер'єром, де їм затишно перебувати.

Щоб організувати таке місце - не потрібно надприродних зусиль і мільйонних витрат.

«Джигіт» розвінчав міф про те, що грузинська кухня - це дорогий ресторан. Нам вдалося успішно поєднати самобутню грузинську кухню з швидким якісним сервісом і доступними цінами.

Тому в наші заклади є черга - попит перевищує пропозицію :)

Я розумію, що вибір бізнесу - це дуже важливий і відповідальний крок, в ході якого виникає багато питань. Можете поставити їх мені. Напишіть контактний телефон - менеджер нашої компанії зв'яжеться з вами і призначить дату і час зустрічі

Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних та погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Валентин Голышенко
Валентин Голишенко засновник міжнародної мережі ресторанів «Джигіт»

Часті запитання

Як ви оцінюєте місце розташування і приміщення?

Оцінюємо наживо та дистанційно - по онлайн-картам, фото і відео матеріалам.
З нашого досвіду цього достатньо.

Скільки чоловік персоналу необхідно? Які це посади? Скільки потрібно кухарів?

Кількість персоналу залежить від формату ресторану

Ресторан на фуд-корті ТРЦ:

  • 3 кухаря
  • 2 посудомийниці
  • 2 бармен-касира
  • 2 офіціанта
  • 1 адміністратор або керуючий
  • 1 бухгалтер (на аутсорсі)

Ресторан 100 м2 з літнім майданчиком

  • 3 кухаря
  • 2 посудомийниці
  • 2 бармен-касира
  • 2 офіціанта
  • 1 адміністратор або керуючий
  • 1 бухгалтер (на аутсорсі)

Ресторан формату «Take away»

  • 3 кухаря
  • 2 касира
  • 1 адміністратор або керуючий
  • 1 бухгалтер (на аутсорсі)
  • 1 прибиральниця

Грузинський Doner Kebab      

  • 2 кухаря
  • 2 бармен-касира
  • 1 бухгалтер (на аутсорсі)

Lounge Bar 150 м² кальянна преміум класу з грузинською кухнею

  • 4 кухаря
  • 2 посудомийниці
  • 2 бармен-касира
  • 6 офіціантів
  • 2 кальянщика
  • 1 керуючий
  • 1 бухгалтер (на аутсорсі)

Чи може змінюватися роздрібна вартість страв у меню в залежності від регіону?

Так. Ціни встановлюються виходячи з аналізу конкурентного середовища, купівельної здібності і показника виконання плану по націнці

Скільки у вас франшизних об'єктів?

На вересень 2022 року у нас 10 партнерів: в Києві, Одесі, Кривому Розі, Полтаві, Сумах і в інших містах. І вже скоро готуються до запуску нові франшизні об'єкти!

Чи є у вас досвід роботи в «малих» містах?

Так, в Полтаві всього 258 000 населення. Дякуючи нашій концепції всі наші реалізовані проекти прибуткові, незважаючи на кількість жителів в місті.

Ми приймаємо рішення про старт проекту після оцінки конкурентного середовища та купівельної спроможності

Чи є в меню страви для дітей?

Спеціального дитячого меню немає. Але в меню є страви, які діти із задоволенням їдять.
Наприклад хачапурі з сиром діти низивають сирної піцою :-) І багато наших інших страв можна давати дітям, так як грузинська кухня вважається здоровою і корисною для практично всіх вікових груп

Відповімо на будь-які ваші питання

Зв'яжіться з нами в будь-якому з каналів, ми онлайн

+38 067 4600004
+49 174 7605542

Для формування пакету франшизи дайте відповіді на 4 простих питання

Дякуємо за відповіді!

Заповніть, будь ласка, форму, щоб обговорити умови придбання франшизи

1 2 3 4

Чи є у вас досвід в бізнесі?

Який формат франшизи вам цікавий?

Скільки приблизно хочете заробляти у місяць (тис. грн.)?

Повернутися Далі
Ми також відповімо на всі ваші запитання
Александр
Олександр фахівець з розвитку франчайзингу
Натискаючи на кнопку, ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних та погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Александр
Олександр фахівець з розвитку франчайзингу

Щоб ресторан гарантовано приносив прибуток, ми відкриваємо їх
в містах з населенням від 100 000 чоловік

Отримати консультацію